La mai bine de 2 săptămâni de la declanşarea crizei, tot mai mulţi bucureşteni se plâng că nu îşi pot cumpăra cartele RATB! Chiar în această dimineaţă, al patrulea cetăţean al Capitalei a încercat, fără succes, să achiziţioneze un titlu de călătorie.

Potrivit statisticienilor, pierderile înregistrate de regia de transport au crescut la 24 de lei odată cu tentativa eşuată a tânărului Decebal Popescu de a-şi cumpăra un bilet pe o zi. “E inacceptabil! În 2 săptămâni puteam avea 4 clienţi plătitori, un adevăra record pentru luna februarie, dar refuzul autorităţilor de a rezolva problema ne va aduce în faliment!”, spune o casieriţă RATB.

bilete_ratb_gol.jpg
Directorul RATB aduce însă asigurări că situaţia nu e atât de gravă. “Oricine îi cunoaşte pe bucureşteni îmi va da dreptate. Nu-s psihopaţi, să vină câte 4 să cumpere bilet în aceeaşi lună. Domnul Popescu e abia primul locuitor al Capitalei care a cerut bilet, ceilalţi 3 erau turişti.”

Până în martie, specialiştii estimează că încă 2 sau chiar 3 persoane ar putea sosi la ghişeele RATB în căutarea unei cartele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 19.02.2015 20:20 Social

National Cinematografic