Tragedia continuă! Numărul bucureştenilor afectaţi de criza cartelelor RATB a crescut la 4

La mai bine de 2 săptămâni de la declanşarea crizei, tot mai mulţi bucureşteni se plâng că nu îşi pot cumpăra cartele RATB! Chiar în această dimineaţă, al patrulea cetăţean al Capitalei a încercat, fără succes, să achiziţioneze un titlu de călătorie.

Potrivit statisticienilor, pierderile înregistrate de regia de transport au crescut la 24 de lei odată cu tentativa eşuată a tânărului Decebal Popescu de a-şi cumpăra un bilet pe o zi. “E inacceptabil! În 2 săptămâni puteam avea 4 clienţi plătitori, un adevăra record pentru luna februarie, dar refuzul autorităţilor de a rezolva problema ne va aduce în faliment!”, spune o casieriţă RATB.

Directorul RATB aduce însă asigurări că situaţia nu e atât de gravă. “Oricine îi cunoaşte pe bucureşteni îmi va da dreptate. Nu-s psihopaţi, să vină câte 4 să cumpere bilet în aceeaşi lună. Domnul Popescu e abia primul locuitor al Capitalei care a cerut bilet, ceilalţi 3 erau turişti.”

Până în martie, specialiştii estimează că încă 2 sau chiar 3 persoane ar putea sosi la ghişeele RATB în căutarea unei cartele.

Scris de Vasile
19 februarie 2015 18:02

Alte articole

Vezi mai mult