Ceea ce trebuia să fie un moment maxim extaz s-a transformat într-un coșmar pentru un român de 32 de ani. Pasionat de social media, românul a sărit cu parașuta de la câteva mii de metri altitudine cu gândul să facă un live memorabil pe Facebook, dar o tragedie l-a lovit din plin: nu i s-a deschis telefonul!

barbat_telefon_parasuta.jpg

În momentul în care a realizat că va intra în contact cu solul fără să prindă măcar o secundă de live, năpăstuitul a început să urle incontrolabil, panicând mai mule stoluri de păsări - cormorani, cel mai probabil. La aterizare, bărbatul a fost în stare de șoc și a fost nevoie de intervenția ambulanței pentru stabilizarea lui.

După ce și-a revenit din șoc, tânărul s-a mai liniștit, mai ales după ce-a realizat că o putea păți și mai rău. ”Putea, de exemplu, să nu se deschidă parașuta sau, Doamne-ferește, să rămân fără baterie la telefon exact când mi-aș fi pozat mâncarea. Bine că s-a întâmplat tragedia mai mică”, a răsuflat ușurat bărbatul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Wednesday, 15.05.2019 10:00 Social

National Cinematografic