Tragedie în Dragonul Roșu! Mike, Pawasonic şi Abibas se retrag de pe piaţa românească

Criza economică continuă să facă victime! Popularele branduri vestimentare Mike şi Abibas, ca şi producătorul de electronice Pawasonic, au anunţat în această dimineaţă că se retrag de pe piaţa din România. Decizia e pusă pe seama scăderii puterii de cumpărare a românilor, care, spun reprezentanţii companiilor, pur şi simplu nu îşi mai permit să-şi schimbe lunar tenişii fiindcă le-a îmbătrânit lipiciul şi se desfac, sau DVD-playerul, din acelaşi motiv.

Anunţul a fost receptat ca o adevărată tragedie în complexul Dragonul Roşu. „75% din marfa pe care o vindem venea de la aceste companii”, spune directorul de marketing al tarabei nr. 134 din Dragonul. „Acum vom fi nevoiţi să apelăm la producători precum Nike sau Panasonic în care consumatorii români nu au încredere, majoritatea privindu-le drept nişte copii ordinare după faimoasele branduri cu care s-au obişnuit de ani de zile”.

Totuşi, veştile nu sunt chiar atât de proaste pentru fanii acestor branduri. Abibas a anunţat că îşi va deschide un magazin la poarta fabricii, la care se poate ajunge foarte uşor cu orice barcă sau vehicul nautic iar Pawasonic i-a asigurat pe clienţi că la multe din produsele extrem de ieftine marca Panasonic vor regăsi calitatea Pawasonic cu care s-au obişnuit deja.

Scris de TNR
19 martie 2012 14:03

Alte articole

Vezi mai mult