Tragedie. Un copac prăbuşit peste un Oltcit a ucis 25 de găini

Ploaia îngheţată a provocat pagube îngrozitoare în toată ţara. Într-o gospădărie din comuna Frânceşti, Vâlcea, un copac doborât sub povara gheţii a căzut peste Oltcitul în care 25 de găini aveau cuibare. Maşina nu mai pornise din 1998 şi era folosită pe post de coteţ, o tradiţie la posesorii de Oltcit, singura maşină mai proastă decât Dacia.

“Găinile au simţit pericolul, dar proprietarul coteţului a ignorat semnalele, pentru că era beat”, spune o vecină. Din păcate a fost prea târziu pentru găini, dar şi pentru 15 ouă, ale căror gălbenuşuri zăceau întinse pe tapiţeria gri a Oltcitului, printre paie şi găinaţ. Pompierii au căutat în zadar printre ţurţurii ucigaşi, paguba din coteţ fiind totală.

Deşi a depus cerere la primărie să fie despăgubit, i s-a spus că se dau bani doar pentru maşini avariate, nu pentru coteţe. Din fericire, proprietarul mai are un Oltcit, în care ţine puii de carne. Acesta e intact, deşi tabla e ruginită aproape total: „L-am făcut din piese câştigate la renţ de la alţi proprietari de Oltcit”, spune Marian, proprietarul păgubit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 ianuarie 2019 14:29
Citește mai mult despre: copac oltcit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult