Se vede că au venit americanii! Cunoscuţi pentru setea lor oltenească, beţivii din Deveselu au un motiv să se rostogolească în şanţ de bucurie. În semn de pace şi prietenie, militarii detaşaţi în satul de lângă Caracal au construit la marginea localităţii un McDonald’s cu totul deosebit, care vinde, pe lângă hamburgeri şi cartofi, şi ţuică şi zaibăr.

mcdonalds_cu_tuica.jpg
“E frumos, modern, exact cum vedeam în filme. Am şi uitat de birt acum că pot să merg cu toată familia la Mec!”, spune Marcel, cunoscut drojdier din Deveselu. “Copiilor le iau un Happy Meal, nevestei o cinzeacă de ţuică şi mie o cinzeacă de ţuică. Casierii sunt foarte politicoşi, dacă n-a venit încă şomajul, mă trec pe caieţel.”

Ca în orice McDonald’s, clienţii sunt mereu întrebaţi dacă doresc şi cartofi, sos, un desert - sau chiar o dedicaţie, pentru că McDonald’s-ul sătesc are şi o scenă pentru McManelişti. Încă de la inaugurare, spectacolele îndrăgitului interpret Ronald McDonald de la Vâlcea au avut un succes fulminant printre olteni, care au ajuns în patru labe acasă după ce au sărbătorit sosirea prietenilor de peste Ocean.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 13.05.2016 19:28 Social

National Cinematografic