Trăiască obiceiurile româneşti! Un bărbat a cumpărat o pungă de pe OLX şi a găsit în ea încă 174 de pungi

Noroc chior! Răzvan Ţ., un tânăr de 32 de ani din sectorul 4 al Capitalei, nu s-ar fi gândit niciodată că o să cumpere de pe OLX o adevărată comoară! În urmă cu câteva zile, acesta a achiziţionat o pungă pentru cumpărături, dar nu mică i-a fost uimirea când a găsit în ea nu două, nici zece, ci 174 de pungi perfect utilizabile.

“Ştiam că în România obiceiul băgării pungilor în alte pungi e foarte răspândit, dar majoritatea nu s-ar lepăda de ele nici contra cost. Mă aşteptam să primesc doar o pungă, nu o pungă de pungi! Pot să spun cu mâna pe inimă că anul ăsta a venit Moşul mai devreme”, jubilează tânărul, care nu va mai avea niciodată nevoie de sacoşă când merge la supermarket.

Hotărât să facă la rândul său o surpriză plăcută unui concetăţean, Răzvan e acum hotărât să scoată şi el la vânzare câteva dintre lucrurile pe care, ca un bun român, le ţinea de ani de zile prin casă. “Orice om are vreo 3 lucruri de care ar putea să scape”, spune tânărul, căţărat pe un munte de obiecte pe care nu le mai foloseşte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

1 decembrie 2016 10:50
Citește mai mult despre: cadou OLX pungi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult