Trăiască obiceiurile româneşti! Un bărbat a cumpărat o pungă de pe OLX şi a găsit în ea încă 174 de pungi

Noroc chior! Răzvan Ţ., un tânăr de 32 de ani din sectorul 4 al Capitalei, nu s-ar fi gândit niciodată că o să cumpere de pe OLX o adevărată comoară! În urmă cu câteva zile, acesta a achiziţionat o pungă pentru cumpărături, dar nu mică i-a fost uimirea când a găsit în ea nu două, nici zece, ci 174 de pungi perfect utilizabile.

“Ştiam că în România obiceiul băgării pungilor în alte pungi e foarte răspândit, dar majoritatea nu s-ar lepăda de ele nici contra cost. Mă aşteptam să primesc doar o pungă, nu o pungă de pungi! Pot să spun cu mâna pe inimă că anul ăsta a venit Moşul mai devreme”, jubilează tânărul, care nu va mai avea niciodată nevoie de sacoşă când merge la supermarket.

Hotărât să facă la rândul său o surpriză plăcută unui concetăţean, Răzvan e acum hotărât să scoată şi el la vânzare câteva dintre lucrurile pe care, ca un bun român, le ţinea de ani de zile prin casă. “Orice om are vreo 3 lucruri de care ar putea să scape”, spune tânărul, căţărat pe un munte de obiecte pe care nu le mai foloseşte.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

1 decembrie 2016 10:50
Citește mai mult despre: cadou OLX pungi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult