În urma unei analize SWOT făcute asupra autobuzului turistic care se plimbă prin București, Primăria Capitalei a descoperit o serie de deficiențe ce trebuie îndreptate cu celeritate. Astfel, s-a luat decizia implantării de pensionari în autobuz, pentru ca turiștii să aibă parte de o experiență bucureșeantă autentică. 

autobuz-turistic.jpg

„Pensionarii vor circula gratuit cu autobuzul turistic, întrucât sunt oameni nevoiași. Aceștia vor avea grijă să ridice oamenii care au plătit bilet de pe scaune, că sunt niște nesimțiți, și stea în ușă încleștați de bară și să ceară șoferului să meargă mai încet, că unde se grăbește”, a declarat un director adjunct din RATB. 

Totuși, pensionarii nu vor fi urcați oricum în autobuze, ci după ce au absolvit câteva cursuri de perfecționare, în special în limbi străine, ca să poată să spună în engleză, franceză sau germană „dacă trăia Ceaușescu nu vi se permitea așa ceva”, „pe vremea mea tinerii aveau respect” și „Iohannis a dat foc la Colectiv”. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 21.06.2017 17:05 Social

National Cinematografic