Trăieşte Bucureştiul autentic! În autobuzul turistic vor fi băgaţi pensionari cu care trebuie să te cerţi pe locuri

În urma unei analize SWOT făcute asupra autobuzului turistic care se plimbă prin București, Primăria Capitalei a descoperit o serie de deficiențe ce trebuie îndreptate cu celeritate. Astfel, s-a luat decizia implantării de pensionari în autobuz, pentru ca turiștii să aibă parte de o experiență bucureșeantă autentică.

„Pensionarii vor circula gratuit cu autobuzul turistic, întrucât sunt oameni nevoiași. Aceștia vor avea grijă să ridice oamenii care au plătit bilet de pe scaune, că sunt niște nesimțiți, și stea în ușă încleștați de bară și să ceară șoferului să meargă mai încet, că unde se grăbește”, a declarat un director adjunct din RATB.

Totuși, pensionarii nu vor fi urcați oricum în autobuze, ci după ce au absolvit câteva cursuri de perfecționare, în special în limbi străine, ca să poată să spună în engleză, franceză sau germană „dacă trăia Ceaușescu nu vi se permitea așa ceva”, „pe vremea mea tinerii aveau respect” și „Iohannis a dat foc la Colectiv”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 iunie 2017 15:06
Citește mai mult despre: autobuze pensionari turism

Alte articole

Vezi mai mult