Transelectrica trimite doi directori la parada LGBTQ2A+ din Berlin

Compania Transelectrica a fost felicitată de oficiali ai Uniunii Europene și, în special, de comisarul european pentru diversitate și incluziune, pentru inițiativa de a trimite nu unul ci doi directori la parada LGBTQ2A+ de la Berlin de anul acesta. Nu este singura companie românească ce se aliniază valorilor democratice europene, și Transgaz a trimis un director și două secretare la aceeași paradă.

Conform oficialilor companiei, în actualul context de extindere a rețelei este foarte important ca lideri ai acesteia să participe la toate evenimentele trans. „Am înțeles că va fi cu paradă și tot și am pregătit special pentru această paradă un transformator de înaltă tensiune, mândria industriei românești, o adevărată mândrie tehnologică”, a declarat Ion Pavel, unul din delegații români la paradă.

Compania speră ca prin această măsură să răspândească bunul renume al inginerilor români în străinătate. „Dacă e trans, e bine ca Europa întreagă să știe că suntem lideri în Balcani la așa ceva!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 aprilie 2024 14:57
Citește mai mult despre: lgbt parada trans

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult