Trântă la condiţia fizică! Din 300.000 de români alergaţi cu urna mobilă, doar 3 au scăpat

Efectul șaormelor și mezelurilor începe să se simtă și în societatea românească. Prea mulți români sunt acum atât de grași și de lenți încât nu mai pot fugi nici măcar de urna mobilă. Doar 3 au scăpat ieri, dar azi nu se știe dacă mai scapă cineva.

Oamenii spun că în unele cazuri au fost pândiți și hăituiți: ”Erau unii care ne alergau din spate cu furci și topoare și ne-au ghidat spre un țarc, plin cu urne mobile. Acolo ne-au luat buletinele și ne-au trecut pe liste. Au spus că nu trebuie să ștampilăm nimic, că buletinele de vot sunt deja în urne, ei au nevoie doar de prezență”, declară un român alergat cu urna mobilă.

Condiția fizică deplorabilă a românilor explică și de ce tot mai mulți români se înscriu la curse de alergare, inclusiv maratoane și încep să se antreneze. Oamenii simt că e momentul să fugă, dar observă că nu prea pot, deci ceva trebuie făcut. ”Observăm că România s-a consacrat ca Mexicul Europei. Oricine poate să fugă, să sară sau să înoate e deja la muncă în străinătate”, spune Decebal Popescu, expert în nutriție.

Scris de Ionut
7 octombrie 2018 09:10
Citește mai mult despre: alergare referendum urnă mobilă vot

Alte articole

Vezi mai mult