Numele ministrului Nelu Tătaru stârneşte traume vechi în estul ţării! Obişnuiţi să pârjolească holdele şi să otrăvească fântânile de câte ori veneau tătarii, angajaţii unui spital orăşenesc din zona Moldovei au otrăvit cele două fântâni din curte când au auzit că se apropie Tătaru.

nelu-tataru-2.jpg

"Ei, ştiţi cum e pe la noi, când te-ai ars cu ciorbă sufli şi-n iaurt. Mai bine să otrăveşti fântâna şi să-ţi vină Nelu Tătaru decât să n-o otrăveşti şi să te trezeşti pe cap cu Gingis Han şi hoardele lui însetate de sânge. Şi mai ales de apă din fântână", spune Ghiţă Asăftulesei, istoric din Bârlad.

Cel mai probabil, transmit surse din regiune, ar fi vorba despre spitalul din Tecuci, însă localnicii au negat informaţia, de teamă că tătarii adevăraţi ar putea năvăli dacă un asemenea eveniment le-ar atrage atenţia.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 14.04.2020 15:59 Social

National Cinematografic