Poliția Capitalei a deschis una din cele mai mari anchete din istorie după ce un taximetrist a reclamat că a fost bătut de trei persoane rămase necunoscute în fața unui club din capitală. Taximetristul spune că a fost lovit de șoferi Uber, dar situația nu este așa de simplă. 

taximetrist-verificat-politie.jpg

„Prima dată a trebuit să-l mai batem noi un pic să spună de cine a fost bătut. După care am făcut o listă de suspecți, cine ar bate un taximetrist bucureștean? Și ne-au ieșit 3 milioane pentru început. Și asta nici măcar nu e partea dificilă”, avertizează șeful Serviciului Omoruri și Bătăi din cadrul Poliției Capitalei. 

O mare problemă o constituie faptul că până acum câteva zeci de mii de bucureșteni au recunoscut fapta. „Au venit de la primele ore ale dimineții să ne spună că l-au bătut. Bătrâni, copii, femei cu prunci în brațe, invalizi, orfani de pe stradă, veterani de război. A venit un domn de 98 de ani care a participat la Al Doilea Război Mondial, a fost prizonier în Siberia și a făcut și 5 ani de pușcărie politică în România și ne-a zis că cel mai mult în viață l-a enervat taximetristul ăsta. O parte din cei care au mărturisit au fost trimiși acasă, că nu aveau vârsta necesară pentru a comite fapta. Ancheta continuă”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 19.01.2018 16:26 Social

National Cinematografic