Trei milioane de suspecți în cazul taximetristului bătut în fața unui club din Capitală

Poliția Capitalei a deschis una din cele mai mari anchete din istorie după ce un taximetrist a reclamat că a fost bătut de trei persoane rămase necunoscute în fața unui club din capitală. Taximetristul spune că a fost lovit de șoferi Uber, dar situația nu este așa de simplă. 

„Prima dată a trebuit să-l mai batem noi un pic să spună de cine a fost bătut. După care am făcut o listă de suspecți, cine ar bate un taximetrist bucureștean? Și ne-au ieșit 3 milioane pentru început. Și asta nici măcar nu e partea dificilă”, avertizează șeful Serviciului Omoruri și Bătăi din cadrul Poliției Capitalei. 

O mare problemă o constituie faptul că până acum câteva zeci de mii de bucureșteni au recunoscut fapta. „Au venit de la primele ore ale dimineții să ne spună că l-au bătut. Bătrâni, copii, femei cu prunci în brațe, invalizi, orfani de pe stradă, veterani de război. A venit un domn de 98 de ani care a participat la Al Doilea Război Mondial, a fost prizonier în Siberia și a făcut și 5 ani de pușcărie politică în România și ne-a zis că cel mai mult în viață l-a enervat taximetristul ăsta. O parte din cei care au mărturisit au fost trimiși acasă, că nu aveau vârsta necesară pentru a comite fapta. Ancheta continuă”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

19 ianuarie 2018 14:26
Citește mai mult despre: batut Bucuresti taximetrist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult