CFR a comunicat în această dimineață că pe majoritatea magistralelor se circulă în condiții de iarnă așa că blatiștii ar trebui să aibă bani ficși la ei, că nașii poartă mânuși fără degete. Tototdată se preferă bancnotele mai vechi care-s mai lipicioase.

tren_cfr_aglomeratie_gara_de_nord.jpg

„Regulamentul căilor ferate prevede că în cazul în care călătorul nu are bani ficși să dea la naș, atunci acesta va fi coborât din tren la prima stație și pus să schimbe în mărunt la casa de bilete”, a declarat șeful sindicatului CFR Călători, Stolojan Manole.

Românii care circulă în aceste zile cu trenul trebuie să aibă în vedere să se îmbrace bine cu haine groase, căciuli, lopeți de zăpadă, provizii, carne uscată, sare, cremene, ața de trei metri de oțel, o macetă, sare grunjoasă, un tuci de patru metri pentru alungat sălbăticiunile, flintă anti-urși și card de sănătate. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 26.02.2018 15:20 Social

National Cinematografic