Trupa O-Zone s-a reunit, dar acum cântă religios! A lansat hitul ”De ce plâng icoanele?”

Ingeniozitatea Patriarhului Daniel nu are limite. În căutare de surse alternative de făcut bani, Preafericitul a decis să devină impresar de muzică. Iar primul lui proiect face deja furori: băieții de la O-Zone s-au reunit și au acceptat să cânte religios, iar primul lor hit, ”De ce plâng icoanele?”, tocmai ce-a fost lansat.

”Icoanele plâng pentru că românii nu dau destui bani la biserică”, a declarat impresarul O-Zone, Patriarhul Daniel. ”Am însă speranța că vom obține banii necesari pentru Catedrală, pentru ca icoanele să zâmbească din nou. Abumul va fi disponibil în absolut toate bisericile din țară, la prețul simbolic de 666 de lei.”

”Impresarierea Patriarhului e garanția că ne vom umple de bani, atât noi, dar mai ales el”, a declarat Dan Bălan, cel care are acum un nume de scenă inedit, Părintele Ozonie. ”Prima piesă este deja un mare succes, iar acum lucrăm intens la o nouă piesă, «Dragostea din Matei 13:08», despre care impresarul nostru spune că va avea un succes financiar mai mare decât moaștele Sfintei Parascheva sau Arsenie Boca.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 decembrie 2015 01:52
Citește mai mult despre: O-Zone Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult