Excelenta trupă românească de hip hop Paraziţii a fost chemată în judecată de Sindicatul Poliţiştilor din România, pentru furtul mărcii înregistrate “Paraziţii”. Poliţiştii susţin că ei sunt adevăraţii paraziţi ai acestei societăţi şi că cei trei cântăreţi le afectează imaginea pretinzând că ar fi şi ei nişte paraziţi.politisti_paraziti.jpg

“Vom arăta instanţei că aceşti indivizi, care trăiesc dintr-o activitate de tip artistic, din care scot profit, folosesc cu rea credinţă noţiunea Paraziţii, deşi parazit înseamnă o persoană care obţine mijloace materiale fără a presta nimic la schimb şi fără a fi util în vreun fel societăţii, cum suntem noi, poliţiştii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

În acest demers în justiţie al poliţiştilor li s-au alăturat în mod firesc şi cei de la Jandarmerie, care spun: “Noi suntem chiar mai paraziţi decât poliţia, pentru că în timp ce poliţiştii o freacă pe bani mulţi, noi mai şi batem şi gazăm populaţia”, explică jandarmii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 18.06.2019 14:13 Social

National Cinematografic