Trupa Paraziţii, dată în judecată de Poliţie pentru furt de marcă: Noi suntem paraziţii!

Excelenta trupă românească de hip hop Paraziţii a fost chemată în judecată de Sindicatul Poliţiştilor din România, pentru furtul mărcii înregistrate “Paraziţii”. Poliţiştii susţin că ei sunt adevăraţii paraziţi ai acestei societăţi şi că cei trei cântăreţi le afectează imaginea pretinzând că ar fi şi ei nişte paraziţi.

“Vom arăta instanţei că aceşti indivizi, care trăiesc dintr-o activitate de tip artistic, din care scot profit, folosesc cu rea credinţă noţiunea Paraziţii, deşi parazit înseamnă o persoană care obţine mijloace materiale fără a presta nimic la schimb şi fără a fi util în vreun fel societăţii, cum suntem noi, poliţiştii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

În acest demers în justiţie al poliţiştilor li s-au alăturat în mod firesc şi cei de la Jandarmerie, care spun: “Noi suntem chiar mai paraziţi decât poliţia, pentru că în timp ce poliţiştii o freacă pe bani mulţi, noi mai şi batem şi gazăm populaţia”, explică jandarmii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 iunie 2019 12:06

Alte articole

Vezi mai mult