Turist rătăcit pe munte de 3 zile a sunat la Salvamont ca să anunțe că e vegan

Incident în Bucegi, unde un turist înghețat și rătăcit de 3 zile pe munte a sunat la Salvamont să se laude că e vegan. Întrebat dacă vrea să fie salvat, veganul a devenit recalcitrant și a spus că nu are nevoie de ajutorul niciunui carnivor, apoi i-a admonestat pe salvamontiști: ”Ce ați mâncat de dimineață? Omletă, nu? Criminalilor!”.

Rugat să nu mai țină linia ocupată cu poveștile lui despre cât humus a mâncat, sau că amprenta lui de carbon e zero, turistul vegan a fost în cele din urmă găsit, deși din cauza anemiei era mai alb decât zăpada care îl acoperise. S-a hrănit cu licheni și iarbă și avea puls 34, dar și verdeață între dinți.

Veganul a trebuit imobilizat, pentru că încerca să atace alți turiști ca să le fure legumele, dar era furios că găsește doar sandvișuri cu carne și devenea agresiv, acuzând turiștii că sunt niște inconștienți, că e mai mult fier în spanac decât în burgeri și că în supermarket carnea de pui e mai ieftină decât avocado din cauza unei conspirații mondiale a carnivorilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
11 ianuarie 2021 16:35
Citește mai mult despre: Bucegi Salvamont turist vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult