Turist salvat de Salvamont dintr-un restaurant unde era să dea 150 lei pe 4 sarmale

Intervenție dificilă a salvamontiștilor montani din Poiana Brașov care au sărit pentru salvarea unui turist ce era cât pe-aci să plătească 150 de lei pe o porție de sarmale la un restaurant din stațiune. Procedura a fost una complicată, pentru că turistul nu voia să se dea dus, că-și comandase deja o cinzeacă de țuică.

„Recomandăm persoanelor să nu se aventureze în zone necunoscute și pe trasee care nu sunt marcate. Este important să se orienteze după semne, respectiv meniul afișat la intrare. Iar dacă acesta nu există, înseamnă că e un loc periculos, poate chiar un urs prin zonă care a mâncat semnul de la intrare”, avertizează salvamontiștii brașoveni.

Aceștia spun că au avut parte de o perioadă intensă în care au trebuit să facă numeroase intervenții din cauza abundenței de turiști în zona Brașovului. „În general primim telefoane noaptea când un turist este sechestrat în bucătăria restaurantului pentru că nu a avut suficienți bani să plăească o ceafă cu jumări și cartofi și acum trebuie să spele vase o săptămână să plătească nota”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

5 ianuarie 2022 14:53
Citește mai mult despre: preturi Salvamont sarmale

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult