Turişti români la all inclusive în Bulgaria: Ne-a fost furat ficatul chiar din barul hotelului

După câteva zile de sejur în regim all inclusive pe litoralul bulgăresc, mai mulţi turişti români se plâng că le-a dispărut ficatul chiar în barul hotelului în care erau cazaţi! Deşi medicii consideră ipoteza lor neplauzibilă, turiştii români se jură că organul vital nu mai dă niciun semn că ar fi acolo, „implicit l-au furat bulgarii”.

“Auzisem că în staţiunile bulgăreşti se fură de toate, inclusiv organe”, se plânge una dintre victime. “Dar m-au momit cu mâncare şi băutură la discreţie, am căzut în plasa lor şi acum simt că nu mai am ficat. Nici măcar nu am ieşit în zone dubioase, chiar în barul hotelului mi-a dispărut.”

“Sigur mi-au pus ceva în băutură, după câteva zeci de beri şi câteva cefe de porc m-a luat un somn foarte nefiresc”, adaugă un alt turist. “Când m-am trezit, ia ficatul de unde nu-i. Mai rău, am senzaţia că mi-au subtilizat şi bila, şi pancreasul. Am apelat la ambasada României la Sofia, dar mi-au închis uşa în nas spunându-mi să mă descurc singur, că ei nu mai au Triferment. Am ajuns să cerşesc o feliuţă de lămâie ca să-mi mai taie greaţa.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
12 august 2013 08:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult