Ghinion teribil pentru turiștii care au ajuns în acest week-end în Eforie Nord. Tot aici a ajuns și Patriarhul Daniel, care a acostat cu yachtul său și acum toată plaja din stațiune este acoperită de umbră.

yacht_patriarh2.jpg ”De când a venit yahtul ăla, eu n-am mai văzut deloc soarele”, s-a revoltat un turist. ”Zici că a ieșit un munte din mare care s-a ridicat până spre cer. E imens, pare copia în mărime naturală a Catedralei Mântuirii Neamului.”

Patriarhul nu pare însă deloc deranjat de faptul că a lăsat turiștii fără soare. ”Ar trebui să-mi mulțumească”, spune el, ”la cât de periculos e soarele în perioada asta. Ca să nu mai vorbesc că nu e nici măcar unul dintre ei un bun creștin: deși noi încă mai avem nevoie de bani pentru Catedrală, ei îi cheltuie pe vacanțe pe litoral. Inadmisibil!”

Sosirea Patriarhului a provocat și un tsunami în zonă, după ce, din neatenție, marinarii de pe yacht au lăsat ancora de 8 tone de aur masiv brusc în apă. Valurile provocate au fost atât de mari încât Patriarhul a căzut din hamacul său din piele de crocodil, iar turiștii s-au trezit cu cearșafurile și prosoapele luate de apă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 24.07.2016 08:53 Social

National Cinematografic