Turiștii străini, rugați să nu mai stea la coadă la Luca de poftă, că noi stăm de foame

Apel emoționant al românilor pentru turiștii străini care ne vizitează țara și care se pun la coadă la covrigării pentru că li se pare cool să se pozeze într-o atmosferă la fel de exotică precum străzile din Calcutta.

Turiștii sunt rugați să nu se mai bage la coadă atunci când văd că sunt mulți români, pentru că noi stăm de foame și ei chiar își permit să meargă la un restaurant și să mănânce ca oamenii, în timp ce noi efectiv nu avem altceva.

”Tu mă vezi cu un covridog în mână și vrei și tu să guști, dar nu realizezi că îmi permit acest covridog pentru că am cerșit o mărire de salariu, sau pentru că am vândut tichetele de vacanță ale bunicului cu 70% din preț ca să-mi permit prânzul”, explică Marian Coltea, liderul mișcării de protest ”Turistule, nu-mi lua ultimul covrig cu semințe”.

Turiștii sunt rugați să nu mai facă asta, pentru că nu e ok să dai pe Facebook poze cu noi în găinaț de porumbei peste tot, cu croncănit sinistru de ciori și cu oameni extrem de săraci, care trăiesc într-o barbarie perpetuă, într-o mizerie totală care îmbibă toate straturile și toate aspectele societății.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 martie 2023 16:50
Citește mai mult despre: covrigi Luca turiști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult