Turiștii, tot mai tâmpiți. Unul a vrut să ciocnească oul cu un urs pe Transfăgărășan

Turiștii din România s-au prostit complet. Dovada o reprezintă gestul tâmpit al unui astfel de turist, care a oprit pe Transfăgărășan în zona cu urși, a scos două ouă roșii, după care a încercat să ciocnească cu ursul. Experții în urși spun că turistul și-a riscat viața, pentru că dacă îi spărgea oul ursului, acesta ar fi devenit foarte probabil furios și ar fi atacat ocupanții mașinii.

E incredibil cât de mult s-au adaptat urșii de pe Transfăgărășan la viața în apropierea oamenilor. Martorii spun că ursul care a vrut să ciocnească oul ar fi mormăit chiar un ”Hristos a Înviat”, după care l-ar fi întrebat pe turist dacă oul e vopsit cu foi de ceapă sau vopsea din magazin, că el nu vrea să înghită orice chimicale.

Până la urmă ursul a păstrat oul și l-a depozitat într-o ascunzătoare de lângă șosea, probabil intenționând să-l mănânce duminică, după ce se termină postul. Și alți turiști au vrut să ciocnească ouă cu ursul, dar animalul i-a acuzat că vor să-l păcălească și că au ouă de lemn vopsite, ceea ce era adevărat în 99% din cazuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 mai 2024 08:00
Citește mai mult despre: ou Paște turiști urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult