România evoluează neîncetat, şi la fel şi candidaţii la preşedinţie. De data asta, s-a terminat cu alegeri precum Iliescu vs Vadim, sau Năstase vs Băsescu, adică alegeri gen răul cel mai mic. Nu. De data asta, românii sunt nevoiţi să aleagă prostul cel mai mic, între Iohannis şi Dăncilă, doi proşti pe care îi despart doar câteva procente de prostie.iohannis_dancila_2prosti.jpg

Experţii spun că prezenţa în turul 2 al alegerilor prezidenţiale e foarte probabil să scadă semnificativ. “Nu înţeleg ce l-ar determina pe un alegător care a pus ştampila pe Paleologu sau Barna să meargă să pună ştampila pe unul din cei 2 mari fonfi ai politicii, Iohannis şi Dăncila. Sunt probabil oameni care se respectă. E ca şi cum ai decide să pui şef de clasă pe cel mai prost din curtea şcolii”, spune analistul Decebal Popescu.

Alegătorii spun că trebuie făcută neapărat o dezbatere cu cei doi proşti din turul 2: “În acest moment nu ne dăm seama care e mai prost. Procentele din primul tur nu reprezintă nimic. Trebuie să-i vedem pe cei doi proşti în dialog, să vedem care e prostul viitorului”, a mai spus Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 11.11.2019 20:40 Social

National Cinematografic