TVR Info a atins un record de audiență după încetarea emisiei

Decizia de a închide postul TVR Info a avut un efect pozitiv aproape imediat. La numai câteva ore de la afișarea mirei cu mesajul „Revizie tehnică” graficele de audiență au arătat o creștere cu 15% pe urban și de 20% pe rural.

Se pare că telespectatorii s-au oprit mai mult de cinci secunde pe postul TVR Info, cuceriți de mira perfect aliniată și plină de culori proaspete, pline de viață. Dealtfel, analiștii media sunt de acord că mira postului TVR Info este atât de reușită încât poate concura de la egal la egal cu mira ProTV-ului sau cu cea a Antenei 1, având avantajul că nu este întreruptă cu reclame.

Conducerea TVR a anunțat că încetarea emisiei postului TVR Info este doar începutul relansării acestui post neglijat de toată lumea: „Vârful de audiență va fi după data de 1 septembrie, odată cu trecerea la mira de toamnă”, a spus directorul TVR. „Suntem deja în negocieri pentru achiziționarea unei noi culori pentru miră, dar nu putem să vă dezvăluim numele culorii, pentru că vrem să fie o surpriză pentru telespectatorii noștri fideli, care ne-au susținut încă de pe vremea când aveam emisie. O să demonstrăm că telespectatorii TVR Info sunt de fapt o mică familie, respectiv familia Stan din cartierul Militari.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 august 2012 17:08

Alte articole

Vezi mai mult