UE ne obligă ca la o tură de rufe albe să băgăm și trei colorate

Gata cu discriminarea! Uniunea Europeană amenință România că e singurul stat unde există în continuare o segregare între rufele albe și cele colorate, de parcă am fi încă în Evul Mediu. UE i-a avertizat pe români că există legi la nivel european care ne obligă ca la fiecare tură de spălat rufe albe să băgăm minim trei rufe colorate, pentru că altfel riscăm procedura de infringement, adică amenzi.

În cazul în care nu dispuneți de rufe colorate, băgați cel puțin două rufe închise la culoare și reglați temperatura în funcție de preferințele acestora, se arată în normele UE. Dacă nu aveți nici rufe negre sau maro, atunci băgați tricoul ăla gay pe care vi l-ați luat în mod ironic din Dragon, sau salopeta de lesbiană din denim prespălat, în funcție de orientarea fiecăruia.

UE ne atrage atenția că nu va tolera sub nicio formă rasismul, cu atât mai puțin în privința rufelor. Comisarii europeni spun că România este vizată de ceva timp de un control amănunțit, pentru că se pare că unii români certați cu principiile morale inclusiviste își țin rufele albe separat în dulap de rufele colorate, sau șosetele negre la distanță de chiloții albi, de parcă am fi niște negustori de carne vie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 aprilie 2023 14:02
Citește mai mult despre: colorate rasism rufe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult