UE ne sfătuieşte: Ignoraţi-i pe politicieni, deoarece aşa poate se supără şi pleacă

Criza politică din ţara noastră i-a convins pe oficialii Uniunii Europene că trebuie să ne ajute, măcar şi cu un sfat! Cel mai recent mesaj primit de la Bruxelles îi învaţă pe români cum să treacă peste conflictul dintre preşedinte şi premier: “Ignoraţi-i. Dacă vedeţi un politician, nu-l băgaţi în seamă, încercaţi să vă prefaceţi că nu există. O să plângă, o să dea din picioare, o să se dea cu fundul de pământ dar după 10-20 de minute o să vedeţi că se plictiseşte sau se supără şi pleacă.”

Oficialii UE ne mai dau şi alte recomandări: “Dacă un politician se apropie de dumneavoastră, nu faceţi pe mortul, fiindcă asta nu-l va împiedica să vă ceară votul. Dacă începe un discurs despre democraţie sau statul de drept, vorbiţi mai tare decât el ca să-l acoperiţi şi dacă nici aşa nu tace, astupaţi-vă urechile cu ce găsiţi la îndemână. Oricât de convingător ar fi, nu îi daţi votul, pentru că aşa nu faceţi decât să încurajaţi politica, cu rezultatele deja cunoscute.”

În acelaşi sens, surse de la Bruxelles spun că România are mari şanse ca în 2015 să intre în spaţiul Schengen cu condiţia să ne rezolvăm problemele cu politicienii, care sunt practic o pată neagră pe obrazul ţării noastre.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 august 2012 16:08

Alte articole

Vezi mai mult