"Snooze Brexit" este în sfârşit o realitate! În cadrul unei scurte ceremonii, Uniunea Europeană a oferit astăzi Marii Britanii un buton mic, negru, pe care să apese ori de câte ori îşi doreşte să amâne Brexitul cu încă cinci minute.

snooze_brexit.jpg

"Ştim cât de greu e să faci un Brexit dimineaţa. Mai ales lunea, după un weekend cu must şi pastramă. Dar, credeţi-ne, şi noi ne-am săturat să ne tot sunaţi că mai vreţi o amânare. Nu poate omul să îşi mănânce liniştit bratwurstul cu sauerkraut că ţîrrr, Brexit, încă o amânare. Poftim, amânaţi cât vreţi, trebuie numai să apăsaţi butonul. Sau nici de asta nu sunteţi în stare?", s-a burzuluit comisarul european pentru amânarea Brexitului, Eustache van Pimmelhosen.

Întrebat dacă va folosi butonul de amânare a Brexitului, premierul britanic Boris Johnson a căscat puternic şi a refuzat să scoată capul de sub plapumă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 28.10.2019 16:25 Social

National Cinematografic