Cerul a fost foarte înseninat zilele acestea în București și mulți locuitori au avut bucuria de a vedea munții Bucegi în depărtare. Cei mai activi dintre ei i-au și fotografiat să-i pună pe Facebook, stârnind admirația prietenilor din alte orașe, de unde nu se văd așa de frumos munții. Dar asta este nimic pe lângă bucureștenii care susțin că a fost atât de senin că se vedeau aditivii din parizer.

parizer aditivi bucegi.jpg

„Am fotografiat munții și, când să închid telefonul, am fotografiat și un sanviș cu parizer. Știți cum era? Aur, strălucea în el monoglutamatul de sodiu ca o nestemată. Dacă-l scoteai la soare vedeai orice, inclusiv azbestul folosit la pielițe”, spune Flavius Manole, un tânăr fotograf bucureștean. Acesta spune că a mai fotografiat în zilele senine și șobolanii din pâine care ieșeau ca ghioceii la suprafață, plăpânzi și pufoși.

Sub puterea soarelui de primăvară ieri s-au văzut în București și coloranții din crenvurști, benzoatul de sodiu din Frutty Fresh, glutenul din covrigi, puricii de pe câini și șoferii cu numere de Gorj sub noianul de iconițe de pe parbriz. 


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 02.04.2015 16:53 Social

National Cinematografic