Nu este doar gospodar la muncă, este gospodar și acasă. Doar din salariul de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale și un mic ajutor de la o soră a mamei sale din comuna Ciocănești, un director al companiei de stat și-a construit o vilă de două ori mai mare decât Casa Poporului. Prin această performanță a depășit vechiul record, deținut de un polițist de la rutieră din Băicoi, care avea o vilă de doar 1,5 ori mai mare decât Casa Poporului. 

vila director CNADNR.jpg

„Inițial am vrut să fac ceva discret, o căsuță de la țară cu câteva sute de camere, patru-cinci piscine și un garaj petnru cele 20 de mașini ale soției. Dar m-am luat cu munca, m-a mai ajutat și un prieten și am reușit să o fac ceva durabil, să rămână la copii și nepoți după ce eu mă voi duce la pușcărie”, a declarat directorul CNADNR.

Întrucât vila este extrem de mare, acesta a solicitat ca o holul său să fie introdus în masterplanul pentru transporturi, astfel încât până în 2020 să fie asfaltat și amenajat în regim de drum expres. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 14.08.2015 15:30 Social

National Cinematografic