Uită de crypto! Un antreprenor minează benzină în parcare la mall, cu furtunul

În timp ce fraierii se înghesuie prin beciuri să-și mai pună o placă video la ferma de minat bitcoin, o prostie virtuală cu care nu poți să cumperi sau să faci nimic, adevărații oameni de afaceri dau lovitura zilele astea, când prețul petrolului a atins un maxim istoric la bursă. Este și povestea antreprenorului bucureștean Marcel Constantin care minează benzină cu furtunul în parcare la mall.

„Spre deosebire de monedele virtuale, unde viteza de transfer a capitalului este una destul de redusă, practic tranzacțiile în bitcoin se face de un milion de ori mai încet decât cele cu bani reali, în privința benzinei, lucrurile nu stau așa. Pot transforma benzina în câteva secunde în bani reali, cash, fără să fiu nevoit vreodată să accesez un calculator sau să fraieresc unul mai prost ca mine”, a explicat antreprenorul român.

Aplicațiile benzinei au fost îndelung studiate de oamenii de știință și de economiști în ultima sută de ani. Conform acestora benzina poate fi folosită pentru deplasarea rapidă dintr-un loc într-altul, pentru transport de bunuri sau persoane și, cel mai important, este acceptată în toate țările lumii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

27 ianuarie 2022 15:35
Citește mai mult despre: benzina crypto

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult