Uită de magneți! Iconițele cu Arsenie Boca reduc la zero consumul la contoare

Mai mulți enoriași români se bucură acum de facturi reduse la curent prin puterea divină a celui ce a fost Arsenie Boca, zis și sfântul Ardealului. După ce icoana sa a început să lăcrimeze, iconițele mai mici, amplasate lângă contorul de curent, au redus consumul de kilowați la zero.

„Este clar că este munca divină și obicei bisericesc, că nici cei de la biserică nu plătesc nimic. Magia lui Arsenie Boca s-a scoborât și asupra noastră, a mirenilor de rând”, a povestit un credincioos care a ajuns în doar câteva luni la consum zero de curent, dar și la apă caldă, apă rece și gaz. Acesta a anunțat că în următoarele zile va încerca să pună icoane cu Arsenie Boca și la kilometraj, îl dă înapoi cu 10.000 de kilometri pe lună.

Biserica avertizează că, deși au apărut o mulțime de informații care spun că dacă te arunci de la etajul 10 cu o icoană a lui Arsenie Boca în buzunar nu pățești nimic, aceast lucru nu este valabil decât în maxim 50% din cazuri. Totodată a anunțat că așteaptă cu nerăbdarea canonizarea „sfântului Ardealului” pentru a dubla prețul la slujbele de la mânăstirea Prislop.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 mai 2015 15:05

Alte articole

Vezi mai mult