Uită teoria vaccinului! Cei mai mulţi români fac autism când văd cât au la întreţinere

Un studiu independent finanțat de mai multe asociații de locatari din București și din țară a scos la iveală o serie de statistici îngrijorătoare, care schimbă tot ce credeam despre autism! Se pare că principala cauză a autismului, o boală tot mai răspândită în societatea contemporană, o reprezintă datoriile la întreținere.

„Am întâlnit cel puțin trei vecini, ceea ce înseamnă că este universal adevărat, care au dat în autism când au văzut cât au de plătit. Mai mult, când le-am cerut să vină cu datoriile la zi au început să prezinte toate simptomele, de la probleme de relaționare socială până la forme agresive: își smulgeau părul din cap sau se dădeau de toți pereții”, a declarat un președinte de scară de bloc.

Medicii recomandă ca în cazurile de autism la întreținere să se intervină medicamentos, cu subvenții de la stat pentru toți cei ce nu pot plăti datoriile. Cel mai cunoscut autist din România, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, chiar a anunțat un program prin care autiștii din București vor avea întreținerea gratuită pe toată perioada vieții.

Scris de Eftimie
8 februarie 2015 21:02

Alte articole

Vezi mai mult