Ultima profeţie a lui Justin Pârvu! A prezis că după ce va muri va fi îngropat!

Decesul celui ce-a fost unul din marii duhovnici ai României devine în mod bizar un nou prilej de a rămâne uluiţi în faţa puterilor extrasenzoriale ale poporului nostru.

Potrivit celor prezenţi la căpătâiul lui Justin Pârvu când şi-a dat ultima suflare, acesta ar fi prezis că imediat după moartea sa va fi îngropat.

„Pătrunzimea gândurilor acestui om, ba nu, acestui sfânt, ne-a lăsat stană de piatră, ca soţia lui Lot după fuga din Sodoma, scuzaţi asocierea involuntară”, declară Mioara Papuc, una din credincioasele care îl slujeau pe Justin Pârvu şi au auzit profeţia.

„A spus că îl vom pune într-un soi de cutie din lemn, pe care a numit-o sicriu, că-l vom îngropa într-un loc special, de lângă o biserică, numit citimir, sau cimitir, ceva de genul acesta. Vă daţi seama cât de uluiţi am fost când aceste lucruri au început să se întâmple cu adevărat”, a mai declarat Mioara Papuc.

Martorii profeţiei susţin că Justin Pârvu ar fi dat detalii uluitoare, extrem de precise, despre înmormântarea sa, care s-au adeverit până acum în totalitate, acest lucru ducând automat la canonizarea sa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 iulie 2013 14:07

Alte articole

Vezi mai mult