Ultimul pat ATI din Bucureşti, ocupat de un Dorel care a luat o pauză de prânz

Ostenit după un pet mic de bere și o pâine întreagă, mâncată împreună cu câteva felii de parizer pe o pagină de Dilema Veche, Marian Coltea, de meserie Dorel la o firmă de construcții, s-a tolănit pe ultimul pat de ATI disponibil în Capitală. Dorelul refuză să se miște, deși sunt câteva ambulanțe cu pacienți care trebuie internați.

La insistențele unei asistente, Dorelul a devenit recalcitrant, amenințând că se descalță și va trebui dezinfectat tot spitalul. El și-a înfipt o perfuzie în petul de Neumarkt și s-a întins pe pat cu tubul în gură și cu boxa portabilă cu manele la cap.

Dorelul spune că nu e normal ca resursele spitalelor să fie alocate exclusiv pacienților Covid: ”Și eu am drepturi!”, a urlat Dorelul medicilor de pe secție. El a insistat să fie stinsă lumina din salon, ca să poată să tragă un pui de somn, însă lovindu-se de refuzul medicilor s-a dus și a scos siguranțele, oprind oxigenul celorlalți pacienți. Directorul spitalului susține că nu-l poate evacua pe Dorel, pentru că e singurul care știe să pornească oxigenul în sălile de operație și fără el nu mai pot nici ei să ia șpagă pentru operații.

Scris de Ionut
21 septembrie 2021 13:09
Citește mai mult despre: covid Dorel pat

Alte articole

Vezi mai mult