Ultimul weekend cu nunți. De mâine, 2 milioane de români ies din ascunzători

Venirea postului Crăcoiunului este o binecuvântare pentru milioane de români care acum pot să renunțe la unele obiceiuri proaste, fără a fi ostracizați de ceilalți români care chiar apreciază obiceiurile astea proaste. Unul dintre acestea, nunta cu strigături și cu dar nu mai este permis în post, ceea ce înseamnă că până în ianuarie oameni sunt în siguranță.

“Slavă bunului Dumnezeu care a dat această orânduială creștinească și ne mai dă și nouă un moment de liniște și pace. Dacă mai trebuie să merg la multe evenimente de-astea în care trebuie să mănânc mâncare proastă așteptând sarmalele în timp ce mi se bagă muzică proastă tare la boxe ca să nu pot vorbi cu cel de lângă mine de la masă, probabil mă voi sinucide. Sau le voi spune că nu pot să vin la nuntă că-s sărac”, povestește Marcel Constantin, un român care și-a petrecut ultimele luni ascuns pentru a nu fi invitat la vreo nuntă.

Anul viitor însă nu se arată unul foarte bun pentru oamenii care vor să evite nunțile pentru că ar putea fi ultimul an din istorie fără restricții de party, urmând ca din 2024 să se revină la dictatură, medicală, militară sau orice altă variantă care permite să interzici oamenilor să-și vadă de viața lor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 noiembrie 2022 06:06
Citește mai mult despre: nunti post

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult