Uluitor! Cartea care a stat la baza serialului „Tânăr şi neliniştit” avea doar 150 de pagini

Descoperire epocală făcută de un bibliotecar din Tecuci care a găsit, când făcea inventarul anual, cartea originală ce a stat la baza serialului „Tânăr şi Neliniştit”, o broşurică de doar 150 de pagini. „Am citit-o în pauza de cafea care, la noi la stat, e de 4 ore, la prânz”, povesteşte Emil Hogaş, cel care a găsit cartea.

În ediţia originală personajele se căsătoresc o singură dată iar Victor Newman moare la sfârşitul cărţii, nemaireuşind să se căsătorească de 8 ori, să divorţeze de 6 şi să-şi însceneze moartea o dată la fiecare trei ani. Celelalte personaje duc şi ele o viaţă normală, fără să-şi simtă periclitată averea sau situaţia socială la fiecare trei zile.

În căutările sale, bibliotecarul tecucean a găsit şi alte cărţi interesante, cum ar fi cea care a stat la baza serialului Santa Barbara (90 de pagini), Salvaţi de clopoţel (30 pagini) sau Beverly Hills 90210 (un şerveţel de hârtie cu numele lui Dylan pe el).

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
23 ianuarie 2014 09:01

Alte articole

Vezi mai mult