Uluitor: Şobolanul uriaş a fost zărit din nou, în apropiere de Brăneşti

A fost realizată prima fotografie a şobolanului gigantic, numit de localnici Stănică. Animalul de dimensiuni uriaşe i-a terorizat pe localnicii din judeţul Călăraşi, el având obiceiul să îi sperie cu bună ştiinţă. Până acum orice tentativă de a-l captura pe peliculă a eşuat, aşa că TNR a trimis cei mai buni fotografi în locul unde a fost văzut ultima dată.

 

În imagine îl puteţi vedea pe şobolan sfidând echipa noastră de teren, chiar înainte de a-i pune pe fugă cu un gest obscen.
Considerat un adevărat BigFoot al României, şobolanul uriaş a devenit rapid un mister naţional. Bătrânii din Brăneşti l-au botezat Stănică, datorită obiceiului său de a sta nemişcat când este prins la furat. Deşi existenţa sa este încă pusă la îndoială de oamenii de ştiinţă, localnicii din Călăraşi sunt deja sătui de farsele pe care acesta le face şi nu-l consideră deloc amuzant.

Apariţiile sale sunt considerate nu doar îngrozitoare, ci şi indecente, pentru că şobolanul are obiceiul să scuipe şi să facă semne obscene către trecătorii nevinovaţi. Exemplarul este deosebit de mare, foarte bine dezvoltat fizic şi destul de arogant ca atitudine. Nu se teme de oameni şi umblă fără frică pe drumurile lăturalnice, chiar şi ziua în amiaza mare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
29 iunie 2010 13:07
Citește mai mult despre: fotografie sobolan urias

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult