Uluitor! Un funcţionar public nu are nici o rudă în instituţia în care lucrează

Caz şocant în Bucureşti! Şefii lui Petre Demetrescu, un funcţionar cu o vechime de peste 20 de ani, au descoperit cu stupoare că subalternul lor nu are absolut nici o rudă angajată ca funcţionar public. Cazul său este cu atât mai uluitor cu cât funcţionarul a fost de mai multe ori în postura de a recomanda pe cineva pentru angajare.

„Când un funcţionar îşi lua o zi liberă pentru probleme de familie, odată cu el îşi mai luau liber alţi 10-12 funcţionari. Ceva absolut firesc, din moment ce toţi erau rude. La el nu s-a întâmplat niciodată asta. Când avea el o problemă în familie, nici un alt funcţionar nu cerea liber”, a relatat şeful lui momentul în care a intrat la bănuieli.

Iniţial, funcţionarul a fost bănuit că minte şi că problemele de familie invocate nu există, dar ceea ce a descoperit şeful lui efectiv l-a şocat. „Nu avea nici măcar o rudă de gradul III angajată în sistemul public. Nici acum, nici vreodată în cei 20 de ani de când este în sistem. Unde-am ajunge dacă toţi am fi ca el? Deja l-am demis, sper ca acesta să fie un avertisment pentru potenţiali alţi funcţionari care n-au rude angajate la noi”, a adăugat şeful funcţionarului.

Scris de Calin
23 mai 2012 13:05

Alte articole

Vezi mai mult