Uluitor! Un jandarm a ştiut semnificaţia termenilor transcendental, apoteotic şi contingenţă

Imediat după ce a fost lovit de o piatră, unul dintre jandarmii prezenţi la manifestaţiile din Piaţa Universităţii a fost înregistrat de colegi în timp că dădea definiţiile corecte ale termenilor transcendental, apoteotic şi contigenţă. Doar intervenţia energică a colegilor săi, care l-au stropit cu apă şi i-au dat mai multe palme, a făcut ca jandarmul să nu dea definiţiile şi altor termeni pretenţioşi.

„Prima dată am crezut că s-a infiltrat printre noi unul dintre studenţii care participau la proteste, însă era colegul nostru cel care vorbea. N-am înţeles ce-a spus, dar cei care au ascultat înregistrarea ne-au spus că a vorbit ca un intelectual. Acum e pe perfuzii, la spital, dar medicii spun că starea lui e stabilă şi că-şi va reveni”, a povestit cel mai bun prieten al jandarmului „intelectual”.

Nimeni nu are deocamdată o explicaţie logică pentru gestul jandarmului. Medicii vorbesc de o boală rară, dar se feresc deocamdată să dea un verdict clar. „Aşteptăm ca pacientul să-şi revină şi să vorbim cu el. În plus, mai sunt analize la care încă nu avem rezultatele, deci e prematur să ne pronunţăm”, a explicat medicul care se ocupă de caz.

Scris de Calin
18 ianuarie 2012 08:01

Alte articole

Vezi mai mult