Umilință! Mașinile cu număr de Bulgaria vor fi obligate să poarte stickere cu castraveți

Vești proaste pentru șoferii români cu mașini înmatriculate în Bulgaria. După ce parlamentarii au anunțat că vor să limiteze circulația acestor autovehicule pe teritoriul României la 90 de zile, ei pregătesc o nouă lege menită să pună și mai multe bețe-n roate șoferilor. Astfel, autoritățile vor să oblige mașinile cu număr de Bulgaria să poarte stickere cu castraveți, astfel încât șoferii să se simtă umiliți în trafic.

„Nu este de ajuns să le limităm timpul de circulație la 90 de zile, vrem ca în acest interval să se simtă umiliți, poate vor pleca mai repede, în 4-5 zile. Suntem convinși că abțibildurile uriașe cu castraveți pe care vor fi obligați să le poarte la vedere îi vor face să se simtă prost, să nu mai vrea să iasă cu mașina din parcare. Plus de asta, ei vor fi mai ușor de depistat în trafic de către ceilalți șoferi care vor să se țină departe”, spune unul dintre inițiatorii legii.

Șoferii vor putea alege din mai multe sortimente de stickere, precum castraveți de grădină, castraveți murați, sau chiar castraveți de mare, pentru cei care circulă pe litoral. De asemenea, legea mai stipulează că stickerele vor trebui să acopere cel puțin 80% din suprafața mașinii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
19 august 2015 12:21
Citește mai mult despre: abtibilduri Bulgaria castraveti inmatriculare masini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult