Un alchimist din Caracal a reuşit să obţină gunoi pur din aur!

Inspirându-se din manuscrisul lăsat de un faimos alchimist caracalean din Evul Mediu, un tânăr din localitate pasionat de ocultism, Cătălin B., a reuşit transmutarea unei mari cantităţi de aur în gunoi! „Este un proces extrem de dificil”, spune caracaleanul, „practic dintr-o tonă de aur abia obţii câteva grame de gunoi de o puritate extraordinară, dar vă daţi seama că merită”.

Cătălin B. spune că alchimiştii din trecut greşeau în mod fundamental încercând transmutarea plumbului în aur. „Normal că era foarte greu ca din ceva extrem de ieftin să scoată un material atât de preţios ca aurul. Eu am făcut invers şi iată că am reuşit, acum dispunem de secretul transformării aurului în gunoi şii am o bănuială că pot folosi acelaşi procedeu şi pentru a preschimba argintul sau chiar platina în ceva care nu-i bun decât de aruncat la coş.”

Tânărul alchimist este cunoscut în Caracal şi pentru că a realizat un perpetuum imobile, un dispozitiv pe care oricât l-ai împinge şi orice i-ai face stă absolut imobil, în schimb consumă în acest scop cantităţi enorme de combustibil.

Scris de TNR
24 mai 2012 04:05

Alte articole

Vezi mai mult