Un all inclusive a dat lovitura în Costineşti. Au băgat seminţe şi bere la pet la discreţie

În sfârșit un all inclusive pe sufletul românului! Un hotel din Costinești le oferă clienților bere la pet și semințe la discreție, și se pare că în vara asta, dacă și alte hoteluri vor urma acest model de business, îi vom umili pe bulgari și turci la turism.

”E super tare, frate. Am venit de 3 zile și n-am ieșit de pe terasa hotelului. Dimineața îți aduc un pet de bere rece în cameră, să te clătești un pic pe dinți. Pe urmă cobori singur și iei din frigiderele din lobby. Nici nu-ți cere numărul camerei. Doi inși care stau în camera de lângă mine au și vândut pe plajă, la pahar, să facă bani pentru biletul de tren de întoarcere”, declară Victor T, cazat în hotelul all-inclusive.

Hotelul oferă 3 mese pe zi, în sistem all you can eat, cu semințe. Dimineața de dovleac, pentru un aport de proteine mai bun, la prânz de floarea soarelui și seara un mix din cele două. Prețurile pentru un sejur sunt după buzunarul fiecăruia. Directorul hotelului stă la recepție și când vine turistul să achite, zice: ”Lăsați și dumneavoastră cât puteți, să fie de o bere”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 iunie 2017 07:25
Citește mai mult despre: all inclusive bere la pet seminte

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult