Toată lumea crede că pe Trinitas se dă doar muzică bisericească și e plicticos dar, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. În această dimineață, de exemplu, Radio Trinitas a dat de cinci ori piesa Money a formației americane de rock Pink Floyd.

patriarhul_daniel_dedicatii_trinitas.jpg

„Și încă o dată, de la Daniel pentru toți frații lui, cu mesajul „tot respectul pentru cei care nu se-agită, care stau în banca lor și au grijă de burtică”, piesa Money”, a anunțat de cel puțin cinci ori DJ Malahie, cel care face matinalul de la Trinitas. 

În afară de dedicații, radio-ul a avut programul obișnuit, playlistul cuprinzând și „Gold Digger” a lui Kanye, „Mo money mo problems”, a regretatului Notorius BIG și o corală de slavă în cistea apostolului Andrei. Cei care doresc să dea dedicații la Radio Trinitas trebuie să știe că nu e chiar ieftin, e singurul radio unde SMS-ul costă 120 de dolari plus TVA, dar primești și o binecuvântare de banii ăștia. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 01.09.2019 11:22 Social

National Cinematografic