Un aventurier din Vaslui a urcat pe cele mai înalte 7 vârfuri din lume în căutare de băutură

Cele mai înalte vârfuri montane din lume au fost cucerite, pentru prima oară, de un aventurier din Vaslui! Tânărul Ghiocel spune că nu a mai practicat niciodată alpinismul, dar era foarte curios dacă pe Everest se găseşte ceva de băut.

“Uneori, când voia să ascundă ţuica, bunicul o urca pe acoperiş. M-am gândit că poate a dus cineva nişte trăscău şi pe ‘acoperişul lumii’.”, a glumit bărbatul, aranjându-şi rucsacul în spate. “N-am găsit nimic acolo, dar dacă tot ajunsesem până în Himalaya, am zis să verific şi celelalte vârfuri. Acum mă duc acasă, să fac un raid prin vecini, că am făcut oleacă de febră musculară.”

Deşi scopul vasluianului nu a fost tocmai cel mai nobil, mulţi români spun că acesta i-a inspirat să renunţe la sedentarism şi să pornească şi ei în lume. „Din ce am auzit, în vârful muntelui este foarte rece, probabil găsesc o bere rece pe-acolo că în România este aproape imposibil”, a povestit un bețiv din București.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
17 noiembrie 2016 18:11

Alte articole

Vezi mai mult