Un avion Blue Air a aterizat de urgență după ce un pasager a încercat să facă un grătar

Șoc și groază pe ruta București – Roma după ce Gigel Calotă, fără ocupație, a încercat să aprindă un grătar în zona toaletelor din spatele avionului. Acesta a fost oprit de către personalul aeronavei tocmai în momentul în care începuse să sufle mai cu putere în cărbuni, fiind imobilizat cu greu.

„L-am remarcat încă din sala de așteptare, avea o sacosă Billa plină cu mici și cotlete de porc. Chiar l-am auzit lăudându-se că în scurt timp le pune pe grătar, însă atunci nu am ințeles ce a vrut să spună. După decolare a ras 2-3 beri și l-am vazut cum începe să scoată din bagajul de mană mai multe bucăți de fier din care a făcut un grătar. Apoi, în timp ce scotea cărbunii, mi-a zâmbit cu subînțeles spunându-mi că are și țuică”, a declarat Decebal Popescu, pasager.

Chestionat asupra incidentului, domnul Calotă a declarat că nu reieșea clar din instrucțiunile de la bord că n-ar avea voie să facă grătar, mai ales că a făcut asta numai după ce semnalul luminos pentru legarea centurii de siguranță fusese dezactivat. Pentru că au primit mai multe solicitări în acest sens, oficialii companiei studiază în acest moment posibilitatea amenajării, în interiorul aeronavelor, a unei zone speciale pentru grătare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
24 martie 2015 23:03

Alte articole

Vezi mai mult