Un avion Hercules a recuperat cutia milei de la biserica românească din Kabul

Misiune emoționantă îndeplinită cu succes de băieții noștri! O aeronavă Hercules C130 Spartan a reușit să aducă la București cutia milei din biserica românească de la Kabul. După ce au fost atacați de talibani cu tiruri de mortiere și rachete sol-aer, băieții noștri au dus în cârcă cutia milei 12 km, deși cântărește 380 kg goală, ca să nu mai vorbim despre bănetul din ea.

Pentru că uriașa cutie a milei era foarte grea, din avionul militar au fost dați jos 15 civili români și 19 afgani care au ajutat trupele noastre timp de 20 de ani. Bravii noștri soldați au fost așteptați pe aeroportul militar Kogălniceanu de însuși Patriarhul Daniel, care a băgat cutia milei în propriul portbagaj, dar după ce a numărat atent banii de două ori. Soldații au fost înaintați în grad și scoși la pensie anticipată, pentru merite deosebite.

”Sacrificiul vostru va fi pomenit de acum încolo în toate bisericile din țară. În perioade tulburi trebuie să avem grijă de ceea ce contează cu adevărat. Nu viețile omenești, ci banii!”, a declarat emoționat Patriarhul Daniel.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
28 august 2021 22:03
Citește mai mult despre: armată avion cutia milei Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult