Mică problemă pe Splaiul Unirii în această dimineață, după ce un Boeing a efectuat o aterizare nepermisă, pentru că pilotul a văzut că e lângă Ikea și a crezut că mai e foarte puțin până la Otopeni. Pentru că n-a găsit niciun loc de parcare, pilotul a fost nevoit să-i debarce pe pasageri chiar pe splai, aceștia urcându-se într-un autobuz Otokar, convinși că voi fi duși la terminal.ikea_avion.jpg

”M-am mirat un pic că sunt copaci pe marginea pistei de aterizare, dar m-am gândit că fiind la Otopeni maimuțele astea de români sigur au făcut vreo altă tâmpenie, nu m-ar mira nimic din partea lor”, a declarat pilotul.

Nici copilotul nu a sesizat că e vorba de un alt magazin Ikea: ”De unde să aibă săracii ăștia două magazine Ikea? Autostrăzi n-au, cel puțin eu nu le-am văzut din avion. Și atunci cum de au atâtea Ikea? Ce fac cu atâta mobilă?”, a spus copilotul, care evident habar n-avea că la noi Ikea vinde doar hotdogi la săraci.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 13.07.2019 14:58 Social

National Cinematografic