Mică problemă pe Splaiul Unirii în această dimineață, după ce un Boeing a efectuat o aterizare nepermisă, pentru că pilotul a văzut că e lângă Ikea și a crezut că mai e foarte puțin până la Otopeni. Pentru că n-a găsit niciun loc de parcare, pilotul a fost nevoit să-i debarce pe pasageri chiar pe splai, aceștia urcându-se într-un autobuz Otokar, convinși că voi fi duși la terminal.ikea_avion.jpg

”M-am mirat un pic că sunt copaci pe marginea pistei de aterizare, dar m-am gândit că fiind la Otopeni maimuțele astea de români sigur au făcut vreo altă tâmpenie, nu m-ar mira nimic din partea lor”, a declarat pilotul.

Nici copilotul nu a sesizat că e vorba de un alt magazin Ikea: ”De unde să aibă săracii ăștia două magazine Ikea? Autostrăzi n-au, cel puțin eu nu le-am văzut din avion. Și atunci cum de au atâtea Ikea? Ce fac cu atâta mobilă?”, a spus copilotul, care evident habar n-avea că la noi Ikea vinde doar hotdogi la săraci.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Saturday, 13.07.2019 11:58 Social

National Cinematografic