Un bărbat a atacat o poliţistă cu penisul

Un lituanian din Marea Britanie a fost arestat după ce a încercat să lovească o poliţistă cu penisul. Cum ar veni, să dea cu organul în organ. Mă întreb cât de puternică ar fi fost lovitura de penis, dacă poliţista nu s-ar fi ferit. Ar fi culcat-o la pământ (la pat!), sau ce? Probabil că s-ar fi lăsat cu vânătăi ( – De ce ai ochiul vânăt? ar fi întrebat-o soţul acasă. –Mi-a dat cineva cu p**a peste ochi, ar fi răspuns ea), cu răni deschise, cu sânge chiar, dacă era virgină.

Cum s-a întâmplat totul? Poliţista a intrat în casa agresorului după ce un vecin îl reclamase că face gălăgie. L-a găsit la bustul gol, tolănit pe o canapea. Când s-a aşezat şi ea – a cautat-o practic cu lumânarea – el s-a ridicat şi a încercat să-i dea cu penisul în cap. Trecută prin multe, poliţista s-a ferit.

Bărbatul nu-şi mai aminteşte acum nimic, dar spune că nu-i exclus să se fi întâmplat întocmai, deoarece penisul lui e o adevărată armă. Îi e ruşine de ce a făcut, dar se bucură cel puţin că nu e unul dintre exhibiţioniştii ăia care dau în cap la lume pe stradă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
18 martie 2010 09:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult