Un bărbat a avut 6 ani poza unui urs în buletin și nimeni nu s-a prins

Caz bizar în Brașov unde un localnic pe nume Marius Crauciuc a umblat ani de zile cu poza unui urs în buletin și nimeni nu a sesizat diferența. La confuzie a contribuit și faptul că tânărul este extrem de viril și păros și, că tot e moda, și-a lăsat și barbă.

„Domnul Crauciuc a venit la noi să-și facă buletinul și a atașat la dosar, pe lângă actele necesare și pozele și câteva cartonașe de la promoția unui magazin cu animalele României. A existat o confuzie, când am mutat dosarul dintr-o parte într-alta, nimic grav. În rest toate informațiile din actul de identitate sunt corecte”, a declarat șefa SPCLEP Brașov, Teodora Marin.

Brașoveanul spune că nu a întâmpinat nicio problemă în a folosi buletinul în toată perioada în care avut buletinul fals, reușind să-și ia două credite de nevoi personale, să își facă pașaport în baza lui ba chiar să călătorească în țări UE. „Singurul necaz îl aveam când duceam gunoiul mai pe seară, că auzeam vecinii țipând și aruncând cu pietre strigând „băăăă, ursuuu”. Dar astea le pățeam și înainte de buletin, le pățesc de pe la 12-13 ani de când am intrat în pubertate”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
9 martie 2017 14:03

Alte articole

Vezi mai mult